Menu

Containerwoning: de nieuwe manier van wonen

Modulair, duurzaam, schaalbaar en flexibel: de containerwoning heeft vele voordelen. Moergestel BV gelooft sterk in deze nieuwe manier van wonen. De basis is een gerecyclede zeecontainer, die helemaal naar uw wensen gebouwd of verbouwd en ingericht kan worden. Zo ontstaat er een uniek tiny house.

Trend

Dankzij de inzet van creatieve architecten en ontwerpers zijn de zeecontainerwoningen er steeds aantrekkelijker uit gaan zien. Mede dankzij deze getalenteerde mensen zijn containerwoningen een echte trend geworden. Wat ooit een bizarre gedachte was, is nu werkelijkheid en een ultieme droom voor velen geworden. Deze stalen zeecontainers zijn volledig vervaardigd in fabrieken die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

containerwoning

Mogelijkheden tiny house

Een containerwoning of tiny house biedt eindeloze mogelijkheden. De eerste stap is het ontwerpproces. Waar denkt u precies aan? Wilt u dat de container omgetoverd wordt tot woonruimte of kantoor? Moet de zeecontainer afgetimmerd worden, of voorzien van energiebesparende maatregelen? Het kan allemaal. De kosten voor het tiny house zijn uiteraard afhankelijk van de wensen.

Duurzaamheid

Het inzetten van een container als woning is op zich al duurzaam, doordat de zeecontainer gerecycled wordt. De container krijgt een tweede leven en een nieuwe bestemming. Indien gewenst kunnen we allerlei duurzame maatregelen toevoegen, zoals zonnecollectoren of een groen dak.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de containerwoning bij Moergestel BV? Neem gerust contact op via